Услуги дизайнера

Servicii de design

Dacă aveți dificultăți în crearea interiorului visului său, designerii noștri vă vor ajuta la proiectarea produselor de mobilier necesare, vă vor  oferi soluții interesante și abordări neconvenționale la realizarea mobilierului necesar.


Toate produsele a fabricii de mobilă ARTMOBILA sînt certificate în conformitate cu standardul internațional ISO 9001-2008 de calitate. Mobilierul este ecologic și îndeplinește toate cerințele standardelor internaționale de calitate.

Fabrica de mobilă ARTMOBILA – este participant constant al expozițiilor organizate pe teritoriul Republicii Moldova (Expoziției Internaționale Specializate - Furniture, City Build), proprietarul de mai mult de două zeci de diplome, inclusiv ( «Design si Tehnologie» categorie, «Cel mai bun set de mobilier pentru copii»). Este apreciat la nivel înalt de calitate și corespunde  designului modern contemporan.


Mobilierul, precum și oricare alt produs, include trei factori care determină succesul pe piata: design, calitate și preț. Suntem mândri că pe parcursul istoriei sale, echipa fabricii Artmobila corespunde fiecărui dintre aceste puncte.