Работы по дереву

Tâmplărie

Ca adaos la lista menționată, compania Artmobila oferă servicii de mobilier, la comanda comanda materialelor - tăiere, aditire, frezare și prelucrarea mărginii.

Tăierea materialului se efectuează de către profesioniștii cu experiență, care sunt capabili de a crea o forma exactă a obiectului grație tehnologiilor și a dispozitivelor disponibile. Datorită aditivului, procesul de asamblare a mobilierului, va fi mult mai rapid, fără a se răsfrînge asupra calității rezultatului. Aceste feluri de servicii, permit de a crea un aspect frumos al produsului final. Experții noștri produc orificii în placa de PAL de dimensiuni diferite cu echipament special. În prealabil, se produce calcului precis, care se ia în considerație cu ajutorul software-ului.

Avantajele comenzii serviciului aditiv la compania Artmobila:

· Echipamente profesionale si personal de calificare înaltă

· Precizia în timpul realizării serviciilor și respectarea limitei termenelor la producerea comenzii

· Abordarea individuală a fiecărui client


Mașini speciale pentru găurit și inserție, pot efectua orificii cu un diametru de pînă la 0,1 milimetri. Acest fapt asigură calitatea și acuratețea serviciului.

Comandînd la noi servicii de mobilier de frezat, va garantam facilitate și eficiență. La efectuarea comenzilor individuale, costul lucrărilor va fi mult mai redus, dar posibilitatea de a efectua varietăți a fațadelor de mobilier - permit să varieze forma viitorului mobilier.

Dacă doriți să profitați de servicii de căptușire a mărgini, suntem gata să vă oferim rezultate precise și de calitate înaltă. Prelucrarea bordurilor - este un serviciu important și necesar în domeniul prelucrării componentelor de mobilier. la această etapă se petrece crearea protecției marginilor exterioare și colțurilor mobilierului.

Ca urmare, mobilierul va fi protejat de umezeală și deteriorări mecanice. Acest proces este posibil de realizat doar cu echipamente speciale, în care fiecare placă de mobilier este lipit cu benzi speciale. Calitate înaltă de tăiere și lipirea ulterioară, vă permite de a păstra aspectul de mobilier pe lungă durată.