Продажа материалов

Vînzarea materialelor

Compania Artmobila oferă o gamă largă de materiale de mobilier -PAL, MDF, HPL, pelicula de polimer PVC, piatra artificială, marginea de finisare, adeziv pentru mobilier si multe altele. Caracteristicile înalte de exploatare a plăcii PAL melaminat, diferă avantajos față de alte materiale. Sunt utilizate în industria mobilei, astfel încât vânzarea materialelor - PAL  este una dintre principalele servicii ale companiei. Acest material este utilizat în lucrările de construcție, în orice sezon al anului. Comparativ cu lemn natural, PAL  este un material ideal pentru lucru mecanic și tăiere. Pe plăci lipsesc noduri, rășină și crăpaturi, ceea ce permite să considere omogene.

PAL poate fi clasificat  în mai multe tipuri:

Placă lustruită Ø

Foi laminate Ø

PAL melaminat Ø

În plus, compania Artmobila oferă  alte materiale,cum ar fi  MDF. Placa pe larg este utilizată în producția de tâmplărie, lambriuri și mobilier. Tehnologia de fabricare a materialului permite utilizarea plăcilor în orice servicii de construcție datorită proprietăților lor mecanice și rezistenței la umeditate.

Caracteristici MDF

MDF sunt facile în lustruire  și tăiere în orice direcție. Prin intermediul unor îmbinări filetate ușor se supun sunt lipirii și laminării de diferite tipuri. De asemenea plăcile pot fi tratate prin ardere; nici nu emit substanțe nocive. Ele sunt adesea aplicate la fabricarea fațadelor și a panourilor de perete, sunt folosite ca suprafețe pentru usi de interior. Grație acestor proprietăți, vînzarea materialelor MDF este oferită de compania noastră ca un serviciu suplimentar. Prețul rezonabil și relativ scăzut pentru acest tip de produs, î-l face popular și necesar.

Concomitent, compania Artmobila oferă materialul HPL -  practic și durabil. Este folosit pentru căptușirea fațadelor la clădiri. La fel de întrebată este pelicula de polimer PVC. Este indispensabilă ca material folosit la componentele de placare. Pelicula de polimer PVC pentru mobilier, este reprezentata intr-o gamă largă de culori, modele sunt reprezentate în portofoliul companiei. Acest material polimeric, care este necesar pentru căptușirea suprafețelor netede și cutextură. De asemenea, este folosit ca material de finisare a plăcii MDF.

Avantajele peliculei PVC:

Ø Multe variante pentru decorare

Ø Ușoare în aplicare

Ø  Rezistență la acțiune mecanică

Ø Ușoare la întreținere

O componență importantă este considerată marginea, care este necesară pentru a crea un material de placare trainic. Varietatea de modele permite de a crea un efect volumetric la suprafață. Proprietățile ei de plasticitate permit de a o utiliza la protecția marginilor PAL. Perfect se potrivește în calitate de decor, precum și piatră artificială. La rândul său, ea este folosită pentru decorațiuni interioare. Materialul artificial – e analogul perfect a pietrei naturale. Comert cu materiale de acest tip se bucură de o populare deosebită la consumatori din motivul prețului său scăzut. Piatra creează o suprafață ideală orientată asupra protecției și imită orice design de interior.

Ca supliment, compania Artmobila oferă adeziv pentru mobilier. Acesta este utilizat în așa servicii ca lipirea furnirului, hârtiei decorative, materialelor HPL pentru PAL si alte tipuri de placi lemnoase.