Despre noi

„Noi creăm confortul“ - aceasta este deviza fabricii de mobilier ARTMOBILA. Adevărul este, că designul corect - oferă nu numai un sentiment de confort, dar, de asemenea, oferă și un spirit deosebit. În cazul în care în încăpere este confortabil, acesta va „genera “ - va stimula la  muncă sau invers - la conversație, relaxare si recreere.

 Fabrica de mobila ARTMOBILA  - unul dintre cei mai  mari producători de mobilier și uși pe piața RM. Portofoliul de produse al întreprinderii noastre include mobilier pentru: living, dormitoare, camere pentru copii, adolescenți, mobilier de birou, holuri, bai, bucatarii  - dintre care cele mai multe sunt fabricate în sistem modular. O gamă largă de propuneri și prețuri accesibile a modelelor de mobilier modular – faptul, care distinge produsele fabricii pe piață și le face atractive pentru cei mai mulți cumpărători.

Fabrica de mobilă ARTMOBILA  este  - designul deosebit, hotărîri constructive inteligente, aplicarea materialelor originale. Selecția minuțioasă a componentelor oferă o calitate înaltă a produsului finit și confirmă garanția de 12 luni, pentu mobilier si accesorii.

Clienții noștri


Compania Artmobila - este 12 ani pe piața Moldovei, mai mult de 50 de unități de mașini și echipamente, mai mult de 150 de angajați calificați. Una din direcțiile de bază de dezvoltare a fabricii este modernizarea producției și îmbunătățirea proceselor tehnologice. Astăzi, producerea produselor finite se efectuează la locul de producție, cu o suprafață totală de 3000 m.p.

Experiența și dezvoltarea fabricii, dezvoltarea în plan profesionist al angajaților permite companiei să producă mobilier elegant de calitate înaltă, la un preț accesibil.